Ja tenim guanyadors de El dia de la riera!

Prop de 100 persones han volgut ser els primers a dir-hi la seva al web Opina! del projecte Viu la riera!

Tal com es va enunciar durant la celebració de la jornada El dia de la riera!, el diumenge 20 de novembre, es van sortejar dues paneres amb productes ecològics entre els primers participants en el web de participació Opina! del projecte Viu la riera! i ja tenim els guanyadors.

1r premi d’una panera amb productes ecològics valorada en 125 € per a Mertixell Sedó, de Caldes de Montbui

Mertixell Sedó, de Caldes de Montbui

2n premi d’una panera amb productes ecològics valorada en 75 € per a Arantxa Domínguez, de La Llagosta

Arantxa Domínguez, de La Llagosta

Optaven al primer premi aquelles persones que van assistir a El dia de la riera! i fins al 30 de novembre van enviar fotografies i van utilitzar el web de participació Opina! introduint-hi tantes valoracions com van poder sobre la riera i els seus entorns. Aviat es penjaran a l’apartat Galeria totes les fotografies rebudes, se n’indicarà l’autor i el municipi. Es podrà veure que hi ha molta varietat de fotografies, tant d’espais que agraden als ciutadans, entre els quals destaquen aquells amb valors ambientals, com d’espais que no agraden, sobretot per la quantitat de deixalles que acumulen.

Optaven al segon premi les persones que van assistir a El dia de la riera! i fins al 30 de novembre van utilitzar el web de participació Opina!, introduint-hi tantes valoracions com van poder sobre la riera i els seus entorns. Fins ara vora 100 persones entre tots els municipis hi ha han dit la seva.

Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots els altres per ser els primers a participar en el web de participació Opina!.

Si encara no hi has dit la teva, t’animem que ho facis!. És molt fàcil, només t’has de registrar al web Opina! indicant un correu electrònic i una contrasenya, i ja pots començar!. En acabar, pots respondre un formulari de valoració per ajudar-nos a millorar l’eina web de participació per fer-la més accessible i útil a fi de millorar la qualitat ambiental i l’ús social de la riera de Caldes.

L’eina romandrà oberta durant els propers mesos perquè tota la ciutadania pugui dir-hi la seva. A partir de la primavera, es podran visualitzar totes les opinions introduïdes pels participants en un mapa interactiu web d’accés obert. Aquesta fase de visualització de les opinions introduïdes pels ciutadans donarà peu a una nova ronda de trobades ciutadanes entre tots els municipis per decidir estratègies de millora.

Entrades recomanades

Comença a escriure i premeu Intro per buscar

Èxit rotund de la jornada “El dia de la riera!”El projecte ‘Viu la riera!’ entrevista més de 150 persones per saber quines millores volen per a aquest espai fluvial