Mulla’t! Trobada dels 4 municipis per millorar tots junts la riera de Caldes

Dissabte 16 de desembre de 10 a 12 h.

A l’auditori del Consorci Besòs-Tordera, Av. Sant Julià, 241, Granollers.

Organitza el Grup de Recerca en Regeneració de Territoris Intermedis (UIC Barcelona) i l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona, en el marc del procés participatiu Viu la riera!

 Mulla’t!  té dos objectius principals:

  • Il·lustrar l’ús pràctic de la GeoAgenda Mulla’t del web-SIGPP Viu la riera!, dissenyada per enregistrar activitats i accions a l’entorn de la riera de Caldes.
  • Impulsar la continuïtat del projecte Viu la riera! amb el suport dels ciutadans i els ajuntaments de La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.

Amb aquest propòsit, la trobada es dividirà en dues parts. Durant la primera part, es treballarà el compromís ciutadà envers el projecte a través de la presentació i inscripció d’activitats i accions a l’entorn de la riera en la GeoAgenda Mulla’t per il·lustrar la utilitat de l’eina web

Durant la segona part de l’acte, es treballarà el compromís polític envers el projecte a través del debat sobre la figura de l’Observatori Ciutadà de la riera de Caldes com a eina compartida per la ciutadania i les administracions públiques per mantenir oberts els canals actuals de participació ciutadana en línia (web-SIGPP Viu la riera! ) i in situ(tallers presencials).

Al final de l’acte, es visibilitzarà l’adhesió dels quatre consistoris al projecte mitjançant la signatura simbòlica i conjunta d’un Pacte per a la millora de la riera de Caldes prèviament aprovat per cada municipi, que serà lliurat formalment als representants de les administracions supramunicipals assistents (Consorci Besòs-Tordera, Diputació de Barcelona, Agència Catalana de l’Aigua, Associació de Municipis Eix Riera de Caldes).

Programa:

10.00 h Benvinguda

10.10 h Compromís ciutadà

11.00 h Pausa cafè

11.15 h Compromís polític

11.55 h Cloenda i anunci de l’exposició itinerant Viu la riera!

 

Inscripcions 
Activitat gratuïta. Els interessats a assistir a Mulla’t! s’han de registrar al següent formulari.

Entrades recomanades

Comença a escriure i premeu Intro per buscar

Per una riera natural i neta!