Sessió “Projecte de rehabilitació participada de la riera de Caldes”

El Grup de Recerca en Regeneració de Territoris Intermedis (RIL, per les sigles en anglès), format per investigadors de la School of Architecture de UIC Barcelona, juntament amb investigadors de l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona, organitza la sessió anomenada “Projecte de rehabilitació participada de la riera de Caldes”. Aquet projecte neix amb l’objectiu de millorar la qualitat ambiental i potenciar l’ús social de la riera de Caldes mitjançant la implicació de la ciutadania en els processos de presa de decisions, i en la implementació i el manteniment de les accions de millora endegades.

Al gener, l’Obra Social ”la Caixa” i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques van atorgar un ajut del programa RecerCaixa al RIL pel projecte “Marco metodológico de soporte a la toma de decisiones para la rehabilitación participada de los corredores fluviales urbanos”, en col·laboració amb la Universitat de Girona. El Grup de Recerca en Regeneració de Territoris Intermedis està coordinat per Pere Vall, director de la School of Architecture de UIC Barcelona, i el componen Marta Benages, Raquel Colacios, Álvaro Cuéllar, Xavier Garcia i Carmen Mendoza, i l’equip de la Universitat de Girona està compost per David Pavón i Anna Ribas. L’objectiu general d’aquest projecte és desenvolupar un marc metodològic de suport a la presa de decisions per a la rehabilitació participada dels corredors fluvials urbans, dirigit a les administracions locals i regionals amb responsabilitat en el planejament i la gestió dels rius.

Dia 27 de maig de 2016, de 17.00 h a 20.00 h.
Centre Cívic El Vapor (c/ Enric Granados, 3) de Santa Perpètua de Mogoda.

Organitza: el Grup de Recerca en Regeneració de Territoris Intermedis (UIC Barcelona) i l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona.

Entrades recomanades

Comença a escriure i premeu Intro per buscar

El dia de la riera! Participa a la caminada, la gimcana fotogràfica i la xocolatada